accountantAccountant Oosterhout heeft mij erg goed geholpen met het delen van adviezen voor mijn bedrijf. Zomer accountant staat namelijk voor persoonlijk contact met iedere klant.

Bij accountant Oosterhout kun je terecht voor verschillende werkzaamheden, denk aan:

  • financieringsaanvragen
  • prognoses/begrotingen
  • herstructureringen
  • bedrijfswaarderingen
  • kostprijscalculaties

Zij zijn erg slagvaardig en doen er alles aan om van je persoonlijke doelen een succes te maken! accountant oosterhout is er dus niet alleen voor het controleren van de cijfers van je  bedrijf maar biedt meerdere mogelijkheden. Door de vele duidelijkheden en mogelijkheden die zomer accountant biedt hoef je je geen zorgen meer te maken.

Persoonlijke benadering

Toen ik een afspraak had gemaakt bij accountant Oosterhout werd ik snel en persoonlijk benaderd. Accountant Oosterhout zorgt er namelijk voor dat mijn doelstellingen centraal komen te staan, hierdoor word ik zorgvuldig en persoonlijk geholpen.

Ik ben erg tevreden hoe ik geholpen ben om mijn bedrijf beter neer te zetten, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Accountant Oosterhout denkt echt met mij mee en geeft voldoende advies om mijn doel te veranderen in een succes! Ook weten zij precies waar zij het over hebben. Door hun vele ervaring weet dit bedrijf precies wat een bedrijf nodig heeft.

Zomer accountant is gevestigd in Breda en makkelijk bereikbaar, de koffie staat altijd klaar!

 

Door Redactie