Wilt u er graag op uit? Ga dan naar de Chagall tentoonstelling! Dit is een tentoonstelling specifiek betreft de kunstenaar Marc Chagall. De Chagall tentoonstelling wordt altijd met veel bewondering bezocht en steeds meer mensen besluiten om deze tentoonstelling te bezoeken. Er wordt namelijk veel over gesproken en er zijn veel positieve ervaringen over. Bestel daarom snel tickets via de website van Musee Lalique en bezoek zelf ook de Chagall tentoonstelling!

 

Wanneer kunt u de Chagall tentoonstelling bezoeken?

De Chagall tentoonstelling wordt altijd gehouden in het Musee Lalique. Hierdoor moet u rekening houden met de openingstijden van dit museum. Gelukkig hebben ze zeer ruime openingstijden en zijn ze 6 dagen per week open van dinsdag tot en met zondag van 11:30 uur tot 17:00 uur.

 

Heeft u nog vragen?

Is er iets niet duidelijk of kunt u uw antwoord niet op de website vinden? Dan kunt u altijd contact opnemen met het Musee Lalique via het telefoonnummer +31 (0)313 471410 of stuur een e-mail naar [email protected]. De medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en uw vragen beantwoorden!

 

 

Meer weten over musea? Kijk dan ook hier even rond.

Door Redactie