Sommige bedrijven moet erg vaak bellen en dit kan een hoop gaan kosten. Stel je voor dat je een hoop kosten van het telefoneren kan besparen. Zou fijn zijn toch? Dit is mogelijk! VoIP bellen zorgt dat je geld bespaart, omdat je belt via een internetverbinding en dus geen telefoonlijn meer nodig hebt! Wij bij HostedXL staan klaar om je te helpen.

voip bellen

Wat is VoIP bellen?

VoIP staat voor ‘Voice over IP’ en betekent dus dat je via een internetverbinding belt. Spraak wordt omgezet in hele kleine pakketjes met data die online worden verzonden via de internetverbinding. Dit bespaart veel capaciteit er is dus geen benodigdheid meer voor een telefoonlijn. Dit bespaart dus best wel wat kosten!

Stap jij ook over?

Veel bedrijven hebben het doorgehad hoeveel geld ze kunnen besparen met VoIP en dus de overstap naar de VoIP van HostedXL hebben gemaakt. Stap jij ook over? Wij zorgen dat het overstappen van de telefonie goed gaat en dat je uiteraard je bestaande nummers behoudt. Als er toch een probleem oploopt, dan staat ons servicedesk klaar om zo snel mogelijk het probleem op te lossen.

Overstappen

Als je geïnteresseerd bent en je wilt je geld besparen met telefoneren, dan kun je contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder het overstappen! Contact opnemen kan door het telefoonnummer 0186 744 022 te bellen of door een mail te sturen naar het mailadres [email protected]. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen dat te vinden is op de site.

Door Redactie