projectinrichtingenBent u op zoek naar een prachtige bureaustoel? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij Shiraz! Zij hebben namelijk prachtige bureaustoelen van het zeer bekende merk Giroflex. Ga snel naar de website of ga langs in de winkel en ervaar zelf deze heerlijke bureaustoelen.

De geschiedenis achter Giroflex

Ruim 140 jaar geleden is de giroflex ontstaan in Zwitserland. In 1872 opent meneer Albert Stoll een fabriek waar hij ronde houten stoelen maakt. Later in het jaar 1919 gaat zijn zoon Albert Stoll II verder met de ontwikkeling en de productie van deze stoelen. Vanuit deze ontwikkeling is in 1926 de veer draaistoel ontstaan. Dit is de allereerste draaistoel op de wereld met een vering. Later kreeg deze stoel de naam Giroflex. Dit betekent draaien en meegeven.

Een aantal jaar later zijn de ergonomische doordachte stoelen ontstaan. Dit zijn de bureaustoelen van nu. Ondertussen zijn er wel vele verschillende modelseries in deze categorie. U heeft momenteel dus de mogelijkheid om uit 20 verschillende bureaustoelen van Giroflex te kiezen.

Neem snel een kijkje op de website of ervaar deze giroflex stoelen zelf!

Door Redactie