taxiWij, Tilburg City Taxi, zijn een jong maar professioneel taxibedrijf. Wij verzorgen ritten van deur tot deur of van deur tot terminal. Zoekt u een voor binnen- en buitenland vanaf Tilburg en omgeving? Dan bent u hier bij Tilburg City Taxi aan het goede adres.

Airport Service van Tilburg City Taxi

Wat wij net anders doen als andere taxibedrijven is dat wij ritten van en naar verschillende luchthavens verzorgen. Wij bieden reizen aan voor een goede prijs naar verschillende luchthavens in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. De chauffeur haalt u op bij het meetingpoint en brengt u tot aan de juiste terminal. Als u gebruikt maakt van onze taxi bij het ophalen vanaf de luchthaven, staat onze chauffeur binnen of buiten met een gepersonaliseerd naambordje. Zo weet u precies waar en bij wie u moet zijn als u terugkomt van de reis. De tarieven op onze website gelden voor 24 uur per dag. Er is geen verschil in ritten naar de luchthavens in de nacht of overdag.

Aanvragen van een rit

Op www.tilburgcitytaxi.com/ kun je online een rit aanvragen. Voor Airport ritten mag dit uiterlijk maximaal 48 van tevoren worden ingediend. Als u een rit aanvraagt wordt er contact met u opgenomen over eventuele afspraken zoals welke terminal u aan wilt komen of op welke plaats wij u precies komen ophalen. Mocht uw locatie niet op de website vermeld staan of heeft u verder nog vragen over ons, kunt u altijd verder contact met ons opnemen.

Door Redactie