Een van mijn werknemers werkt sinds een aantal weken een stuk minder goed. Hier had ik hem op aan gesproken en hij vertelde mij dat hij het erg lastig vind om het werk goed te doen en hij ging met minder plezier naar zijn werk toe. Daarom besloot ik om samen met hem op zoek te gaan naar een bedrijf die goede loopbaanbegeleidingaanbiedt.

loopbaanbegeleiding

Rondom Werk

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die loopbaanbegeleiding aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden. We besloten eerst een aantal websites met elkaar te vergelijken voordat we een besluit zouden nemen. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van Rondom Werk. Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt. Het bedrijf beschikt ook over een slagingspercentage van 73%. Dit is in vergelijking met de andere websites die we hadden bezocht een aanzienlijk stuk hoger.

Test en een aantal gesprekken

Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website stond vermeld besloten we om contact met het bedrijf op te nemen voor een gesprek. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en we konden erg snel terecht voor een gesprek. Mijn werknemer heeft vervolgens een aantal test afgelegd en daaruit kwam dat het ons het beste leek om hem een aantal cursussen laten volgen zodat hij weer goed aan het werk kon. Nadat hij de cursussen ahd gevolgd werkte hij weer super goed en ging hij weer met plezier naar zijn werk toe,

Door Redactie