VidaPhoneVoor het optimaal repareren van uw telefoon of tablet gaat nu naar VidaPhone! Wij van VidaPhone hebben veel ervaring en kennis in het repareren van uw telefoon of tablet. Het is keer op keer gelukt om de klant tevreden te stellen met onze reparaties. Kapotte scherm? Geen zorgen binnen een uur hebben wij uw scherm gerepareerd. Dagelijks komen er veel mensen naar VidaPhone met diverse problemen. Onze professionele monteurs hebben de beschikking over alle kennis en ervaring die nodig is om uw telefoon te repareren. Al onze producten bieden wij aan voor een eerlijke prijs, zodat onze diensten voor iedereen toegangbaar zijn. Voor het repareren van uw telefoon of tablet gaat u naar VidaPhone!

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf die zich richt op het repareren van telefoons en tablets. Onze professionele monteurs zijn niet gespecialiseerd in één merk smartphone of tablets, maar in alle merken smartphones en tablets. Ook kunt u bij ons terecht voor alle smartphone en tablet accessoires.

Mijn ervaring

In 2017 heb mijn iPhone 2 keer laten vallen, waardoor er veel schade zichtbaar was om mijn scherm. Mijn goede vriend gaf mij de tip om eens een kijkje te nemen bij Vidaphone, omdat hij daar zelf ook eens zijn mobiel heeft laten vallen. Bij aankomst in de winkel werd ik direct geholpen door een medewerker. Binnen een uur kon ik mijn telefoon weer gerepareerd naar huis meenemen. Ik zou iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in hun winkel.

Door Redactie